Buddhi behandling


Buddhi


Selvudvikling med Buddhi teknikken er en meget kraftfuld og transformerende behandling. Med Buddhi teknikken renses chakraerne indefra, i modsætning til healing, hvor chakraerne får tilført energi udefra.


Buddhi vil bringe dig i tættere kontakt med dit sande jeg. Det vil sige, at du vil være mere tro mod dine livsprincipper, ønsker og behov. Du vil blive mere opmærksom og bevidst om hvem du er, og om det du oplever, og gør at du i din hverdag er i overensstemmelse med den du er.


Du vil igennem et selvudviklingsforløb komme i bedre kontakt med dig selv og din kerne, som bliver aktiveret ved denne teknik. Du vil blive bevidst om hvilke mønstre du benytter dig af, som bringer dig væk fra dig selv. Du vil blive mere nærværende og bevidst i dit liv og i de ting du foretager dig.


Når du ligger på briksen ved en Buddhi-behandling, skal du være mentalt tilstede. Det vil sige at hvis du flyver væk i tankerne eller falder i søvn, vil jeg prikke let til dig, for at bringe dig tilbage i din krop.


Ved hver behandling bruger vi tid på at tale om de ting der dukker op i dit liv i forbindelse med forløbet. i et selvudviklingsforløb vil forandringen mærkes i dit liv. Du har fået en fuld Buddhi, når alle dine chakraer kan åbne sig, og blive renset ud.